kemer_baskan

Mustafa GÜL

Ankaralı Namık Kuzdere Halkını coşturdu

argaiv1881

Kemer Belediyesi Kuzdere halkını, Ankaralı Namık ile buluşturdu. Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen konserde sahne alan Ankaralı Namık, seslendirdiği Ankara türküleriyle dinleyicileri coşturdu. Sahneye çıkan Onur ve Elvan adlı iki minik hayranıyla oyun oynayan Ankaralı Namık’a, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kemer Belediyesi’nin Anneler Günü nedeniyle düzenlediği halk konseri, Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde meydana gelen patlama sebebiyle ertelenmişti. Konser, dün Kuzdere Semt Pazarı’nda dün akşam gerçekleştirildi. ‘Ankaralı Namık’ adıyla tanınan türkücü Namık Uğurlu’nun sahne aldığı konseri, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Mustafa Culfa, mahalle muhtarları ve yaklaşık 2 bin kişi izledi. Dar geldi sana Ankara’ adlı meşhur şarkısıyla konserine başlayan Ankaralı Namık, seslendirdiği Ankara türküleriyle de vatandaşları coşturdu. Sahnenin önüne gelen vatandaşlar, Ankaralı Namık’ın seslendirdiği hareketli şarkılar eşliğinde bol bol oynadı. Ankaralı Namık, sahneye çıkan Elvan ve Onur adlı iki hayranıyla oynadı. Ankaralı Namık, minik Elvan’a mikrofonu uzatarak, şarkı söylemesini istedi. ‘Atatürk ölmedi’ adlı şarkıyı söyleyen minik Elvan ise, vatandaşlardan büyük alkış aldı. bazı vatandaşlar, Ankaralı Namık’ın söylediği şarkılara, elleriyle tempo tutarak, eşlik etti. Konser arasında sahneye çıkan Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ankaralı Namık’a, çiçek ve plaket verdi. Başkan Gül, Değerli sanatçımızı anneler günü için düşündük o da bizi kırmadı 12 Mayısta bizimle birlikte olacaktı. Ama o tarihte ülkemiz talihsiz bir olay yaşadı. Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki 52 şehidimizden dolayı bu güne erteledik. Dedi. Gül 16 Haziranda başlayacak olan Kemer Kültür ve Turizm Festivaline de değindi. Gül; Haziran ayının ikinci haftasında düzenlenecek olan Altın Nar Festivali’nde, Sıla ve Mustafa Sandal gibi ünlü sanatçıların konser vereceğini söyledi. Ankaralı Namık’ın konseri yaklaşık iki saat sürdü.

mic2

Basında Biz

basindaBiz

hakkında görsel ve yazılı basında yeralan haberlere ulaşabilirsiniz

Basında biz için Tıklayınız

Canlı Yayın

Kemer TV

Kamer Belediyesi canlı televizyon yayınını internet üzerinden izleyebilirsiniz.

İzlemek için Tıklayınız

e-bulten

Kemer

E-Bülten

Kemer Belediyesinin hazırladığı e-bültenlere buradan ulaşabilirsiniz.

Okumak için Tıklayınız

Copyright © 2010 Kemer Belediyesi Tüm Hakları Saklıdır.