English - Almanya'da Kemer Parkı

Almanya'da Kemer Parkıkardeş-şehir-3

Kemer Belediyesi’nin Almanya’daki kardeş şehri olan Schwabach Belediyesi sınırları içerisinde bulunan bir parkı “ Kardeş Şehirler Parkı” adıyla yeniden düzenlendi.

English - Kemer Belediyesi Asfalt Çalışmasında Rekor Kırıyor

Kemer Belediyesi Asfalt Çalışmasında Rekor KırıyorKemer-Belediyesi-Asfalt-Çalışmasında-Rekor-Kırıyor

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, son üç ayda 15 bin ton asfalt yol çalışması yapıldı. Kemer Belediyesi tarafından sınırlarına yeni katılan ilçe ve köyler de dahil olmak üzere yapılan asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

English - 120 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Atıyorlar

120 Çocuk Erkekliğe İlk Adımı Atıyorlar120-Çocuk-Erkekliğe-İlk-Adımı-Atıyorlar

Kemer Belediyesi tarafından gelenekselleşen Toplu Sünnet şöleninde 120 çocuk erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Yaşam hastanesinde sünnet olmaya başlayan 120 çocuk için 15 ağustos 2015 tarihinde de sanatçı Hüseyin Kağıt'ın da katılımıyla Ovacık yaylasında sünnet şöleni yapılacak.

English - Belediyeden 95/3 Tertip Asker Adaylarına Mevlit Programı Düzenlendi

Belediyeden 95/3 Tertip Asker Adaylarına Mevlit Programı Düzenlendiasker-mevlidi

Kemer Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, ilkini düzenlediği ve geleneksel hale getireceği “Askere Mevlit” 95/3 tertip asker adaylarına Cuma namazında mevlit okutuldu.

English - Yolunuz Açık Olsun

Yolunuz Açık Olsunasker2

Kemer Belediyesi her tertip döneminde olduğu gibi, Ağustos ayında da Vatani görevini yapmak üzere askerliğe çağrılan mehmetçikleri unutmadı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün misafiri olan 95/3 tertip mehmetçikler, bugün akşam yemeğinde bir araya geldiler.

English - Karayollarına Yine de Teşekkür Ederim

Karayollarına Yine de Teşekkür Ederim1

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu Kemer 2 ve Kemer 3 kavşağı hakkında konuştu. Üst geçitli kavşakların Kemer'in doğa görüntüsüne zarar verdiğini ifade eden Başkan Gül,

English - Çıralı Sahilinin Can Simitleri Göreve Başladı

Çıralı Sahilinin Can Simitleri Göreve Başladı1

English - Başkan Gül, Şehit Polisler İçin Başsağlığı Diledi

Başkan Gül, Şehit Polisler İçin Başsağlığı Diledi1

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Kemer Protokolü, son günlerde terör olaylarında şehit olan polis memurları için Emniyet Müdürü Muhittin Ergen'i ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

English - Başkan Gül, Sünnet Çocuklarını Sevindirdi

Başkan Gül, Sünnet Çocuklarını Sevindirdi5

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bu kez sünnet edilen 120 çocuğu sevindirdi. Başkan Gül, artan terör olayları ve şehit cenazelerine gösterilen saygıdan dolayı 15 Ağustos cumartesi günü yapılması planlanırken iptal edilen şölenin sünnet edilen çocuklarına kıyafetlerini dağıttırdı.

English - Turistler Bisiklet Uygulamasına Hayran Kaldılar

Turistler Bisiklet Uygulamasına Hayran Kaldılar1

Yoğun yaya akışının olduğu ve her türlü araç ve bisiklet girişine yasak olduğu için kapalı yol olarak ta bilinen Liman Caddesinde ,yapılan bisiklet ve motorsiklet denetimlerinin ardından,