Kompozit Plastik Baskı Paleti Satın Alınacaktır

KEMER İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KOMPOZİT PLASTİK BASKI PALETİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası

2017/309784

1-İdarenin

a) Adresi

Merkez Mahallesi Yalı Caddesi No:1 / 07980 Merkez KEMER/ANTALYA

b) Telefon ve faks numarası

c) Elektronik Posta Adresi

ihale@antalya-kemer.bel.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa)

2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı

1100 Adet Kompozit Plastik Baskı Paleti
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri

:

Antalya İli , Kemer İlçesi , Kuzdere Mahallesi, Karataş Caddesi , Keçili Mevki l60. Sokak No:10 adresidir.

c) Teslim tarihi

:

Yüklenici tarafından seri üretime başlamadan önce sözleşme imzalandıktan 10(on) gün içerisinde 5(beş) adet numune üretim idareye sunulacak ve seri üretim için onay alınacaktır. Yüklenicinin sunmuş olduğu ürün teknik şartnamede belirtilen hususları sağIanmadığı sürece seri imalata başlanmaz. Ayrıca numune olarak alınacak kompozit paletler, parke ve bordür üretim makinesinde denendikten sonra fiziki uyumluluğun görüImesi şartı ile malzeme onayı verilecektir. Ön onay için bir eksiklik veya kusurun bulunması durumunda idareye en fazla 10(on) gün ilave süre verilerek eksiklik ve kusurların bir defaya mahsus düzeltilmesi talep edilir, Eğer ürün teknik şartnamesindeki niteliklerine uygun olarak üretilmiş ise seri üretime başlanır. İdare seri üretim için yükleniciye bildirim yaptıktan sonra 60 (altmış) gün içinde teknik şartnamesine uygun olarak teslim edilecektir. Mal teslimi esnasında sağlam ve kullanılabilir durumda olmayan malzemenin sorumluluğu yükleniciye ait olup, kullanılmayacak durumda olan malzeme yenisiyle değiştirilecektir. Gününde teslim edilmeyen malzemeler için gecikme cezası uygulanır.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer

Merkez Mahallesi Yalı Caddesi No:1 07980 Kemer/ANTALYA

b) Tarihi ve saati

18.07.2017 - 10:30

1. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
    4.1.İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
    4.1.2.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
    4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
    4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
    4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
    4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
    4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Fen İşleri Müdürlüğü (Arslanbucak Mahallesi Çamarası Cad. 308 Sokak No:6 07980 Kemer/ ANTALYA) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Merkez Mahallesi Yalı Caddesi No:1 07980/Kemer/ANTALYA Kemer Belediyesi Genel Evrak Servisine alındı belgeleri karşılığında adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13.Diğer hususlar:

İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

kemer4_03

kebim