Bisiklet ve Bisiklet Kaskı Alımı

KEMER İLÇESİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI

BİSİKLET VE BİSİKLET KASKI alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İhale Kayıt Numarası

2017/360878

1-İdarenin

a) Adresi

Merkez Mahallesi Yali Caddesi No:1 / 07980 Merkez KEMER/ANTALYA

b) Telefon ve faks numarası

c) Elektronik Posta Adresi

ihale@antalya-kemer.bel.tr

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi (varsa)

2-İhale konusu malın

a) Niteliği, türü ve miktarı

440 adet Erkek Bisikleti 395 adet Kız Bisikleti 835 adet Bisiklet Kaskı
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

b) Teslim yeri

:

Bisikletlerin tamamı montajları tamamlanmış ve bisiklet kaskları ile birlikte işe başlama tarihi ile 29.09.2017 tarihleri arasında partiler halinde 835 adet bisiklet ve 835 adet Bisiklet Kaskının, Kontrol ve muayene kabul işlemleri tamamlandıktan sonra Arslanbucak Mahallesinde bulunan Belediye Hizmet alanında belirlenen adrese teslim edilecektir. Dağıtım ile ilgili tüm giderler (Nakliye vb.) Yüklenici tarafından karşılanacaktır.

c) Teslim tarihi

:

Bisikletlerin tamamı montajları tamamlanmış bisiklet kaskları ile birlikte işe başlama tarihi ile 29.09.2017 tarihleri arasında partiler halinde 835 bisiklet ve Bisiklet Kaskını, Kontrol ve muayene kabul işlemleri tamamlandıktan sonra Arslanbucak Mahallesinde bulunan Belediye Hizmet alanında belirlenen adrese teslim edilecektir.Nakliye vb. Yüklenici tarafından karşılanacaktır.

3- İhalenin

a) Yapılacağı yer

Merkez Mahallesi Yalı Caddesi No:1 07980/Kemer/ANTALYA

b) Tarihi ve saati

17.08.2017 - 10:30

1. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
    4.1.İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:
    4.1.2.Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
    4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
    4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
    4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
    4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat.
    4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve Teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

4.3.1. Satış sonrası servis, bakım ve onarıma ilişkin belgeler:

Kemer Belediyesi sınırları içinde yetkili firmanın en az 1(bir) yetkili servis ağı olacaktır.İhale teklif zarfının içirisinde bu belgeler sunulacaktır.

5.Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanının görülmesi ve satın alınması:
7.1. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 100 TRY (Türk Lirası) karşılığı Kemer Belediyesi Özel Kalem Birimi (Merkez Mah. Yalı Cad.No:1 Kemer/ANTALYA) adresinden satın alınabilir.
7.2. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları veya EKAP üzerinden e-imza kullanarak indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Merkez Mahallesi Yalı Caddesi No:1 07980/Kemer/ANTALYA Kemer Belediyesi Genel Evrak Servisine alındı belgeleri karşılığında adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir.

9. İstekliler tekliflerini, mal kalem-kalemleri için teklif birim fiyatlar üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle her bir mal kalemi miktarı ile bu mal kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

10. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

11. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 90 (doksan) takvim günüdür.

12. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
13.Diğer hususlar:

İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

kemer4_03

kebim