Zabıta Haftası Kapsamında Güvenlik Toplantısı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, zabıta haftası nedeniyle Zabıta personeliyle yemekte bir araya geldi ve güvenlik toplantısı yaptı. Başkan Gül, Artan terör olayları nedeniyle ilçemizde herhangi bir olaya meydan vermemek üzere, zabıta personelinin Emniyet güçlerine birçok konuda yardımcı olunması gerektiğinin altını çizdi.

Zabıta haftası kapsamında akşam yemeğinde zabıta personeliyle güvenlik toplantısı yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e MHP Antalya Milletvekili aday adayı eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcılarından Semih Top ve Kemal Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Recep Yılmaz, MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz ve Zabıta Müdürü Mehmet Yalçın ile zabıta personelleri katıldı. Samimi sohbet ortamında geçen güvenlik toplantısında konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, artan terör olayları nedeniyle zabıta personellerini daha dikkatli olmaları hususunda uyardı ve emniyet güçlerine yardımcı olmaları gerektiğini söyledi.