Yörük Başkanı ve Yörük Beyi Başkan Vekili Can’ı Ziyaret Etti

Kemer Yörükler Derneği Başkanı Arslan, Başkan Vekili Ahmet Can’ı makamında ziyaret ederek 31 Temmuz Pazar günü yapılacak şenlikler hakkında bilgilendirdi.
Kemer Belediyesi destekleri ve T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı maddi katkıları ile Kemer Yörükler Derneği tarafından bu yıl 7. düzenlenecek olan Çukuryayla Yörük Şenlikleri için geri sayım başladı.
Başkan Turhan Arslan şenlik hakkında bilgiler vermek üzere Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Can’ı Yörük Beyi Durmuş can ile birlikte ziyaret ederek şenliğe katkıları için Kemer belediyesine teşekkürlerini sundu. Arslan herkesi şenliğe davet ederek, bu yıl yine birbirinden değişik etkinlikle Çukuryayla’da Yörüklerin yaşayışlarını bu etkinlikle yaşatacaklarını söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Vekili Ahmet Can; Yörük hayatının yaşatılması ve geleceğe taşınması adına gerçekleştirilen yayla şenliklerinin hayata geçmesi adına yaptıkları çalışmalar için Yörükler Derneği Başkanı Turhan Arslan’a teşekkür etti.