Yeni Muhtardan Başkan Gül’e Ziyaret

Beldibi Mahallesi yeni muhtarı Ahmet Talih Başkan Gül’ü makamında ziyaret etti.
Daha önce Konyaaltı İlçesi'ne ardından Göynük Mahallesi'ne bağlanan Beldibi, son olarak Kemer Belediyesi Meclisi kararı ve Antalya Valiliği'nin onayıyla mahalle olan Beldibi’nde, 5 Mart Pazar günü yapılan seçim sonucunda Beldibi Mahallesinin yeni muhtarı olan Ahmet Talih, azaları Rahmi taş ve Ramazan Ünal ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü ziyaret etti.
Beldibi Mahallesi Muhtarı Ahmet Talih, ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Gül ile belediye tarafından mahallede yapılacak olan çalışmaları görüştü.
Başkan Gül yaptığı açıklamada, '' Beldibi Mahallesi'nde ruhsatsız ve kaçak olduğu belirtilen yerlerin yıkımlarını yaptıklarını ardından Beldibi mahallesinde başlatılan kaldırım yapımı, kilit taşı döşeme, Yağmur Suyu Drenaj çalışmalarının yanı sıra Dere ıslah çalışmaları da devam ettiğini, bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmazken, Kemer Belediyesi ekipleri, dere yatakları temizleme çalışmalarının ardından yapılan kilitli parke taşı döşeme, Yağmur Suyu Drenajı ve kaldırım yapma çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini açıklarken, yapılan çalışmaların tam anlamıyla bitmesinden sonra bütün mahalle ve sokaklarımızın modern bir görünüme kavuşacağını söyledi. Bunun içinde elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapıyoruz diyen Başkan Gül; Bu yüzden çalışmalarımız aralıksız devam ediyor”. Dedi.
Beldibi Mahalle Muhtarlığına seçilen Ahmet Talih’i tebrik ederek görevinde başarılar dileyen Başkan Gül, ziyaretinden dolayı Muhtar Talih’e teşekkür etti.