Yeni Kemer Belediye Sporun İlk Maçı Bu Hafta

Kemer Belediye Spor 2016-2017 sezonun ilk maçını deplasmanda Kınık Spor ile yapacak. Kemer Belediye Spor 25 Eylül 2016 tarihinde saat 15.00 Kınık Şehir Stadında yapılacak maç için hazırlıklarını Kemer İlçe Standında sürdürüyor.
Geçtiğimiz hafta başlayan ve ilk hafta Bay geçen Kemer Belediye Sporu 16 hafta sürecek lig maratonu bekliyor. Antalya Spor Amatör Küme Batı gurubu temsilcimiz Kemer Belediye Spor futbol sezonunun ilk yarısında 8 maçını deplasmanda ve 8 maçını da kendi seyircisi önünde oynayacak.
TAKIMIN TEKNİK PATRONUNA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ
Antalya Spor Amatör Kümenin transferde flaş takımı ve oynadığı hazırlık maçlarında göz dolduran Kemer Belediye Spor Kınık maçı öncesi çalışmalarını sürdürürken takımın teknik patronu Vedat Çetinkaya’ya sürpriz doğum günü pastası hazırlayarak antrenman öncesi doğum gününü kutladılar.
Yapılan bu sürpriz karşısında futbolculara ve yönetime teşekkür eden Çetinkaya oldukça duygulandı.