Yaylalı Vatandaşlardan Belediyeye Teşekkür

Kemer Belediyesi yol, kaldırım, park ve bahçe çalışmalarını yayla mahallerinde de aralıksız sürdürüyor.
Yaptığı çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Kemer Belediyesi Beycik Mahallesinde de vatandaşlarını mutlu etti. Bir taraftan yolları yapılan bir taratanda atıl durumda bulunan Başören mevkiine kazandırılan “Çay Bahçesi” Beycik Mahallesine ayrı bir güzellik kattı.
Çehresi değişen Başören mevkiinde yapılan bahçe düzenlemesi, ormancı masası, oturma gurupları ve 3 adet Osmanlı mimarı çeşme görülmeye değer kazandı.
Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Can, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alırken vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.
Mahalle sakinleri ise; Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e iletilmek üzere Başkan Vekili Ahmet Can’a teşekkür ederek yapılan çalışmaları takdir ettiler.