YAYLA YOLLARINI ONARMAYA DEVAM EDİYORUZ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve açık hava

YAYLA YOLLARINI ONARMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemizdeki yayla yollarında bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer’deki doğal yaylalarının yollarında bakım ve onarım çalışmalarına devam eden belediye ekiplerimiz, yağmur suları için Q1000 beton büzlerimiz ve Q500 lük koruge borularla yağmur suyu geçişlerini de yapıyor.

Özellikle yayla Kuzdere’de zamanla tahrip olan köprülerimizin onarımlarını gerçekleştiren ekiplerimiz, ulaşımın sürekliliği için canla başla çalışmaya devam ediyor.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakkabılar, çocuk ve açık havaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: bitki, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, çocuk, açık hava ve doğa