"YA İSTİKLAL YA ÖLÜM"

VE BİR KAHRAMAN DEDİ Kİ:

"YA İSTİKLAL YA ÖLÜM"

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen törene katıldı.

Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Başkanımız Topaloğlu, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdür Vekili Gürkan Varol, İlçe Dahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kaymakam Dayanç ve Başkanımız Topaloğlu'nun çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen törende günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından şiirlerin okunmasıyla tören sona erdi.