Ünal Aysal Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Teşekkür Ziyareti

Kemer, Ünal Aysal Anadolu Lisesi Müdürü ve öğrencilerinden Belediye Başkanı Mustafa Gül’e okullarına yapılan yardımdan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete, Ünal Aysal Anadolu Lisesi Müdürü Necat Ulusoy, 9-10-11 ve 12 Sınıf öğrencilerine temsilen birer öğrenci katıldı. Özellikle Eğitime sürekli katkı sağlayan Başkan Gül’e teşekkür eden Okul Müdürü Ulusoy, okullarına yapılan yardımlara da teşekkür ederek okulun mezuniyet törenine de davet etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gül; Gücümüzün yettiği kadar eğitim kurumlarımıza yardım edeceğiz. Taşımacılıkta sıkıntı yaşandığı içinin buruk olduğunu sözlerine ekleyen başkan Gül, zorunlu olarak taşımacılığı bıraktık dedi. İnşallah görüşmelerimiz devam ediyor bu sıkıntıyı atlatır aileleri rahatlatırız. Dedi
Gençlerin isteklerini dinleyen Başkan Gül, gençlere olumlu cevap vererek gereken yardım ve istekleriniz en kıssa zamanda yerine getirilecektir. Gençlerin isteği olan yeni kurulan müzik koluna istenilen müzik aletleri alınma talimatını vermeyi de ihmal etmedi.
Ziyarettin ardından öğrencilerin yaptığı yağlı boya çalışması bir tabloyu gençler Başkan Gül’e hediye ederken, Başkan Gül’de gençlere birer hediye verdi.