Türkiye Tırmanma Şampiyonası Sona Erdi

Kemer’de düzenlenen Türkiye Tırmanma Şampiyonasının 6'ncı ayak yarışı sona erdi.
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Antalya Motor Sporları Kulübü tarafından Kemer Belediyesinin katkıları ile Kemer'de düzenlenen şampiyonaya 11 otomobil katıldı. Kesme Boğazı mevkiinden başlayan ve Gedelme Yaylası'nda sona eren yarışta sporcular 6.4 kilometrelik parkuru 3 kez geçti.

Dört ayrı kategoride mücadele eden yarışçılar, zaman zaman asfalt zeminde araçlarını kontrol etmekte zorlandı. Yarışçıların sergilediği performans, izleyenlerden büyük aşlık aldı.

Yarış sonunda 'Kategori 1'de Burak Başlık birinci, Burak Sohtorik ikinci, 'Kategori 2'de Hakan Ertarman birinci, Nuray Işık ikinci, İsa Karol üçüncü, 'Kategori 3'te Refik Bozkurt birinci, 'Kategori 4'te Ümit Ülkü birinci, Ayhan Germirli ikinciliği elde etti. Yarışta Hakan Ertarman, 4 dakika 27 saniye 10 salise ile en iyi parkur zamanını yaptı.

Yarış sonunda törenle dereceye girenlere ödül verildi.