Türkiye Muhtarlar Federasyonundan Başkan Gül’e Ziyaret

Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere, Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz ve beraberindeki heyet Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere, muhtarlarla sürekli dayanışma içerisinde olan, kol kola girmiş ve hizmeti kendisine amaç edinmiş Kemer Belediye Başkanı'nın makamında olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Gökdere, "Kemer Belediyesi'nin muhtarlarımıza yaklaşımı ve hizmeti birlikte üretmeleri, dolayısıyla temsil ettiği ilçenin halkına en güzel hizmeti vermektedir. Muhtarlarımızla birlikte hareket eden her insan bizim baş tacımızdır" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, mahalle muhtarlarının, belediye çalışmalarının her safhasında yanlarında gördüklerini belirtirken, muhtarların desteğiyle belediye çalışmalarının kolaylaştığını söyleyerek "Muhtarlar bizim uç beylerimizdir ve hep birlikte Kemer’e hizmet ediyoruz" dedi.
Kemer’li Muhtarlara Muhtar Kimlik Kartı Dağıtıldı
Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Derneği tarafından Kemer’deki muhtarlara muhtar kimlik kartı dağıtıldı.
Türkiye’de ilk defa muhtarlara, Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Derneği tarafından Muhtar kimlik kartı dağıtıldı. Kemer’deki muhtarlara kimliklerini, Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere ve Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz verdi.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere, Bilindiği üzere ülkemizde muhtarların kimlik kartı yoktu. Bununla ilgili çalışma yaptık. Federasyonumuza bağlı derneklerimize üye olan muhtarlarımıza kimlik kartları çıkartıp dağıtıyoruz." dedi.