TÜRKİYE GENELİ KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

TÜRKİYE GENELİ KORONAVİRÜS DENETİMLERİ

Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç ve Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, İçişleri Bakanlığının 81 ilin valiliğine gönderdiği genelgeye istinaden Kemer genelinde denetim yaptı.

Pandemi sürecinde alınan tedbirlerle ilgili yapılan denetimlere, Kaymakam Dayanç ve Başkanımız Topaloğlu’nun yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz da yer aldı.

Kontrollü sosyal hayat döneminde toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli, meslek odaları, genel kolluk birimleri ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla “sağlık için hepimiz için” sloganıyla geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi.

Kaymakam Dayanç ve Başkanımız Necati Topaloğlu koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemler ile ilgili denetimlerini, Ayışığı sahili, Liman caddesi, Göynük günübirlik alanı ve Çamyuva mahallesinde yaptı.

Öte yandan belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz de jandarma kolluk kuvvetleri ile ilçe genelindeki pastaneler, marketler, kuaförler, oteller, restoranlarda da denetimlerini gerçekleştirdi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta ve açık hava, şunu diyen bir yazı 'POLIS'