TÜRKİYE ENDURO VE ATV ŞAMPİYONASI 3. AYAĞI KEMER’DE

74607706_1260972764090635_7219175537300733952_o

TÜRKİYE ENDURO VE ATV ŞAMPİYONASI 3. AYAĞI KEMER’DE

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) yarış takviminde yer alan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’nın 3. Ayak yarışı, uzun bir aradan sonra Antalya Kemer’in eşsiz doğasında yapılacak.

Sezonun üçüncü mücadelesi 9-10 Kasım tarihlerinde Kemer Enduro Motosiklet Kulübü’nün ev sahipliğinde belediyemiz destekleriyle düzenlenecek. Yarışlar, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Yarışı kapsamında organize edilecek.

Coğrafi yapısı ile motor sporlarına en elverişli turizm merkezlerinden birisi olarak dikkat çeken Kemer, Sea to Sky Enduro yarışları ile dünyada kendisinden sıkça söz ettiriyor.
9-10 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası’na Türkiye’den yüzlerce endurocu katılacak. Türkiye’nin en iyi endurocularını bir araya getirecek şampiyonada yarışçılar, ekstrem parkurda izleyenlere adrenalin dolu bir gün yaşatacak.

Kemer Enduro Parkuru çam ağaçlarıyla çevrili, atlama rampaları, kaya geçişleri ile derin vadilerin yer aldığı yüksek kondisyon isteyen bir yarış parkuru olarak dikkat çekiyor.
İzleyenlere kolayca ulaşım imkanı sağlayan yarış parkurunda Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışçılar, Kemer’in muhteşem doğasının içinde kıyasıya mücadele edecek.

9 Kasım Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanları ekstrem parkurunda yapılacak. 10 Kasım Pazar günü Kuzdere Enduro parkuru hem motosiklet hem de ATV’ler zorlu bir mücadeleye tutulacak.

75199833_1260969277424317_5681261002595762176_n

KEMER, MOTOR SPORLARININ MERKEZİ HALİNE GELDİ
Yarışlar öncesi açıklama yapan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer’in motor sporları kapsamında adeta bir merkez haline geldiğini söyledi.

Başkanımız Topaloğlu, motosiklet yarışlarının Kemer’e her anlamda katkısı olduğunu belirterek, “Kemer’de yapılan Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları’nın Kemer’e katkısı belli. Sadece bu yarış ile değil bütün motor sporlarını ve organizasyonlarını Kemer’de yapmak isteriz. Kemer, dünyanın incisi konumunda. Buraya gelen sporcular, doğa ile denizin iç içe olduğu bir coğrafyada yarışıyor. İlçemizde yapılacak olan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının 3. ayağında birçok güçlü sporcuyu ağırlayacağız. Bu Kemer’in tanıtımına da büyük katkı sağlıyor. Yarışlarda tüm sporculara başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yarışların, magazin startı 9 Kasım Cumartesi günü saat 13:00'da Kemer Saat Kulesi önünden verilecek.