Türkiye Enduro Şampiyonası'nın 3. Ayak Yarışı Kemer’de Start Aldı

Şampiyonada dereceye giren sporculara Başkan Mustafa Gül birer hafta Kemer’de tatil hediye etti.

Türkiye Enduro Şampiyonası 3. Ayak Yarışı, Antalya'nın Kemer ilçesinde tamamlandı. Yarışlarda Kemer Enduro Spor Kulübünden İsmail Özgür birinci , Burak Özdemir ikinci ve Cem Çerçi 3. olarak sıralandı.
Türkiye Motosiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kemer Enduro Motosiklet Kulübü tarafından Kemer Belediyesinin katkıları ile Ovacık Yaylasında düzenlenen şampiyonaya 3'ü bayan olmak üzere toplam 95 sporcu katıldı. Şampiyonada, sporcular, 8 ayrı kategoride mücadele etti. Sporcular 27 kilometrelik parkurda lastik, kaya ve ağaç kütüklerinin üzerinden geçerek dereceye girebilmek için mücadele etti. Parkurda bazı sporcular zaman zaman zor anlar yaşarken, düşen sporculara çevredeki vatandaşlar yardım etti. Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, yaptığı açıklamada, şampiyonanın 3. ayağının Kemer'de düzenlenmesinden mutluluk duyduğunu belirterek, yarışın sıralama turlarına 95 yarışçının katıldığını söyledi. Ramazan ayı dolayısıyla katılımcı sayısında biraz düşüş olduğunu ifade eden Özdemir, "Güzel bir parkur hazırladık. Her şey yolunda gitti. Yağmur bizi biraz korkutmuştu. Ama hava açtı. Yarışlar, 8 kategoride yapılıyor. Bizi destekleyen Kemer Belediyesi'ne teşekkür ederim" diye konuştu.
Kupa töreni öncesinde bir konuşma yapan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; yarışmalarda küçük kazaların dışında üzücü bir olay olmadığı için mutlu olduğunu ifade etti. Diğer illerden gelen yarışmacılara da yarışlar sonunda hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu. Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Gül; dereceye giren ilk üç sporcuya, Kemer’de birer hafta tatil sözü verdi.
Dereceye giren sporcular şöye;

E1: Mehmet Özdemir, Murat Yazıcı, Cemil Yurt