Turizmcilerden Topaloğlu’na ziyaret

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Kemerli turizmcilerle birlikte Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Yönetim Kurulu üyesi Fikret Demirtürk ile TÜROFED üyesi Kemerli otelciler Aziz Dinçer ve Mehmet İçli, 31 Mart seçimlerinde göreve gelen DSP’li Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Bu nazik ziyaretleri için heyete teşekkür eden Başkan Topaloğlu, TÜROFED Başkanı Ayık ve beraberindeki turizmcilerle yeni başlayacak turizm sezonu ve turizmin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

1türofed osman ayık