TURİZMCİLERDEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

69269984_1200627943458451_1351626096382050304_o_1200627933458452 (1)

TURİZMCİLERDEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkanı Osman Ayık, Odeon Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş ve Danışmanı Yusuf Hacı Süleyman, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkanımız Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turizmin gelişmesi için fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Kemer’de turizmin iyi olduğunu ancak 12 aya yayılması gerektiğinin altını çizen Başkanımız Topaloğlu, “Turizmi Kemer’de 12 aya yaymak gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımız var. Osman Ayık, Ayhan Bektaş ve Yusuf Hacı Süleyman ile fikir alışverişi yaptık. Kemer’e neler yapabiliriz diye konuştuk. Hiçbir beklentimiz olmadan ortaya bir tablo çıkaralım istedik. Turizmi bilenlerle bir araya gelerek önümüze bir yol haritası çıkaracağız. Tek beklentimiz Kemer’in hak ettiği yere gelmesidir. Önümüzdeki günlerde de gerekli çalışmalara başlayacağız.” diye konuştu.

TUROFED Başkanı Osman Ayık ise Kemer’in Türkiye’de turizmin başladığı noktalardan olduğunu belirterek, “Başkanımız Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde Kemer’i tekrardan eski günlerine döndüreceğiz. Hatta Türkiye’nin en seçkin yeri konumuna getirmek için çalışacağız. Turizmciler olarak başkanımıza her türlü desteği vermeye hazırız.” ifadelerine yer verdi.

Odeon Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Bektaş da Başkanımız Topaloğlu’nun turizmcilerin değer verdiği bir isim olduğunu söyledi.

Başkanımız Topaloğlu sayesinde Kemer’in önemli bir değişim geçireceğine inandığını ifade eden Bektaş, “Biz de sektör temsilcileri olarak desteğimizi vermeye hazırız. Turizmi en iyi noktaya getirmek için birlikte çalışmalar yapacağız. Kemer’i hak ettiği yerlere taşımak hedefiyle ilerleyeceğiz. ” dedi.

Yusuf Hacı Süleyman da Kemer’in ikinci evi olduğunu belirterek, Başkanımız Topaloğlu sayesinde Kemer’in tekrar canlanacağını düşündüğünü söyledi.

Turizmi 12 aya yaymak için gerekli çalışmaların yapılacağını anlatan Süleyman, yaz ve kış aylarını en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini belirtti.