TURİZM YARIN BAŞLAYACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

91742002_1397646623756581_6670605267530416128_oBAŞKANIMIZ TOPALOĞLU:
“Turizm yarın başlayacakmış gibi çalışıyoruz.”

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan çalışmaları ve turizmi değerlendirdi.

Tüm dünyanın uğraştığı yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) üstesinden el birliği ile geleceklerini belirterek, Koronavirüs salgının çıktığı ilk günden itibaren belediye olarak hızlı bir şekilde ekip kurduklarını kaydetti.

Başkanımız Topaloğlu, kurulan ekiple hızlı bir şekilde sahada olduklarına vurgu yaparak, “İlk etapta tüm devlet dairelerini dezenfekte ettik. Arkasından, bankalar, eczaneler, muhtarlıklar, parklar, kaldırımlar, yollar ve diğer yerleri dezenfekte ettik. Hastanelere çadırlar kurduk. Kaymakamlığımıza 12 personel ve 3 araç tahsis ettik. Kemer Devlet Hastanesine 3 personel verdik. Bütün resmi dairelerin el dezenfektanlarını teslim ettik. Bu kapsamda 500 koruyucu elbise, 30 bin maske, 33 bin eldiven, 8 bin galoş, 3 ton çamaşır suyu alındı. 2,5 ton el dezenfektanı dağıttık.” dedi.

HEM YATIRIMLAR DEVAM EDECEK HEM DE YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Başkanımız Topaloğlu, dükkanların ve iş yerlerinin kapalı olması nedeniyle gıda yardımı da yaptıklarının altını çizerek, konuşmasında şunlara yer verdi:

“İhtiyaç sahiplerine gıda yardımı da yapıyoruz. İnanılmaz bir gıda yardım talebi var. Herkese yetişmeye çalışıyoruz. İlk etapta bin tane gıda paketi ulaştırdık. İkinci etapta da bin adet gıda paketi dağıtımına başladık. Belediye olarak dün halkımızın yanındaydık. Halkımızın bugünde yanındayız yarın da yanında olacağız. Hem yatırımlarımıza hem de yardımlarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

TURİZM YARIN BAŞLAYACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞIYORUZ

Turizmde bir belirsizlik olduğuna da değinen Başkanımız Topaloğlu, “Turizm sezonunun, bazıları mayıs bazıları da haziranda başlayacağını söylüyor. Biz belediye olarak turizm sezonu yarın başlayacakmış gibi hareket ediyoruz. Sahillerde ve ilçe genelinde turizm ile ilgili çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Sonuç olarak bu hastalığı birlik ve beraberlik içerisinde bertaraf edeceğiz. Kimse umudunu kaybetmesin.” ifadelerine yer verdi.