Teşekkür Ederiz Çocuklar, Yolunuz Açık Olsun

Kemer Belediyesi'nde stajını tamamlayıp okullarından mezun olan öğrenciler, Başkanımız Mustafa Gül'ü ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Kemer Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Lisesi Muhasebe Bölümü'nde öğrenim gören öğrenciler 2016-2017 eğitim yılı boyunca Kemer Belediyesi'nde staj yaptılar. Stajlarını tamamlayan Kerem Ceylan, Tuğçe Taşdemir, Sema Dokgöz ve Merve Karataş, Başkanımız Mustafa Gül'ü makamında ziyaret ederek eğitime desteği için teşekkür ettiler.

Öğrencileri uğurlayan Başkan Mustafa Gül, "Yolunuz açık olsun. Size okulunuzda ve hayatınızda üstün başarılar dilerim. Eğitime her zaman destek oluyoruz. Bundan sonra da desteğimiz sürecek. Tüm öğrencilerimize sevgilerimizi ve başarı dileklerimizi sunarız" diye konuştu.