TEKİROVA MAHALLESİN’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

TEKİROVA MAHALLESİN’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında belediye ekiplerimizce Tekirova Mahallesi’nde dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Dünyada ve ülkemizde hızla yayılmaya devam eden koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında belediye ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tekirova mahallesinde kaldırımlar, meydanlar, belediyemiz Tekirova hizmet binası, Tekirova Jandarma Komutanlığı, parklar, oyun grupları ve ara sokaklar dezenfekte ediliyor.

Tedbiri asla elden bırakmadan halkımız için çalışan belediye ekiplerimiz, ilçe genelinde de çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Koronavirüse karşı aldığımız tedbirlerimiz devam ediyor. İlçemizde kötü bir olay yaşanmaması için belediye ekiplerimiz tüm gücüyle sahada aktif halde. İlçemiz genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Halkımızdan tek ricamız herkes evde kalsın. Alınan tedbirlere riayet edildiği takdirde bu işin üstesinden milletçe geliriz. Gerek kaymakamlığımız gerekse belediyemiz, halkımız için tedbir almaya devam ediyor.” diye konuştu.

14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1