TBBDF ASBAŞKANI KAPSIZ, BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

72980266_1245732648947980_6887143761814487040_o

TBBDF ASBAŞKANI KAPSIZ, BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) Asbaşkanı Faik Kapsız, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

TBBDF tarafından, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Kemer’de, 21-22 Ekim tarihlerinde 2. Lig petank, 23 Ekim’de 1. Lig petank ile Veteranlar Rafa Türkiye Şampiyonası, 24 Ekim’de bocce milli takım seçmeleri ve 26-28 tarihlerinde de Uluslararası Petank Open Şampiyonası düzenlenecek.

Turnuvalar öncesi Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret eden TBBDF Asbaşkanı Faik Kapsız, turnuva hakkında bilgiler verdi.

Bocce sporuna verdiği desteklerden dolayı Başkanımız Topaloğlu’na teşekkür eden Kapsız, Başkanımız Topaloğlu’nu turnuvanın açılışına davet etti.

Başkanımız Topaloğlu’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Belediye olarak her türlü spor organizasyonuna destek vermeye hazırız. Bocce sporuna da desteğimiz tamdır. Neolitik Çağ’a kadar dayanan bocce sporunda, Kemer'imizi temsil eden takımımıza ve tüm sporculara başarılar diliyorum.” diye konuştu.