Tavukkıran Deresi Islah Ediliyor

Kemer Merkez Mahallesi’nde bulunan Tavukkıran Deresi’nin ıslah çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, tüm çalışmanın belediye imkânlarıyla yapıldığını vurguladı.

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla Tavukkıran Deresi ıslah ediliyor. Hem kış aylarında yaşanacak olası taşkınları önlemek, hem de dereye estetik bir görüntü kazandırmak amacıyla yapılan ıslah işlemlerinde sona yaklaşıldı.

SONA YAKLAŞILDI

12 metre uzunluğunda ve 3.75 metre boyunda gerçekleştirilecek inşaatın 420 metrelik kısmı bitirildi. Toplam 600 metre uzunluğundaki ıslah çalışmasının önümüzde günlerde tamamlanması hedefleniyor.

TASARRUF SAĞLANIYOR

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Tavukkıran Deresi’nin ıslahı için ihale düzenlemedik. Tüm çalışmayı belediye imkânlarıyla yapıyoruz. Demiri, betonu tüm malzemesi belediyemizden tarafından sağlanan ıslah çalışmasını tamamen belediye işçilerimiz tarafından gerçekleştiriyoruz. Böylece önemli bir tasarruf sağlıyoruz” dedi.

DSC_5433 DSC_5430 DSC_5413 DSC_5409