Talasemili Hastalara Başkan Gül’den Anlamlı Karşılama

Türkiye Talasemi Federasyonu 100 Talasemi hastası ve ailesi ile birlikte, Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Yat Turu gezisiyle moral depolarken tekne gezisi sonrası Başkan Mustafa Gül’de ziyaret ederek moral verdi.
Kemer Marinada Talasemi hastalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Başkan Yardımcısı Semih Top karşıladı.
Türkiye Talasemi Federasyonu Başkanı Ali Kılıç, “Talasemili Genç ve çocukların morale ihtiyacı olduğunu belirterek Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e katkılarından dolayı bir adet plaket takdim ederek teşekkür etti.
Başkan Mustafa Gül ise; onlar mutlu olduysa bizler için bu duygu çok önemlidir. “Öncelikle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Sağlıklarına kavuşmak için önce kendinize inanmalısınız. hastalığın üstesinden gelebilmek için ümitlerini hiçbir zaman kaybetmemeliler. Biz belediye olarak onların morallerine destek olabildiysek bizde mutlu olduk. İnşallah ileriki yıllarda bir organizasyonda hep birlikte oluruz. Dedi
Konuşmaların ardından Türkiye Talasemi Federasyonu Başkanı Ali Kılıç, Başkan Gül’e bir plaket takdim etti ve günün anısına topluca hatıra fotoğraf çektirdiler.