Toplu Sünnet Şöleni için kaydı yapılan ve sünnet olan çocukları ziyaret

69251118_1202853689902543_8562140162115502080_o_1202853686569210

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Belediyemiz Toplu Sünnet Şöleni için kaydı yapılan ve sünnet olan çocukları ziyaret etti.

Başkanımız Topaloğlu, özel bir hastanede yapılan sünnet operasyonlarından sonra Beldibi Mahallesi’ndeki evlerinde istirahatte olan Eren Yeşilkanat, Erdem Yeşilkanat, Berat Yıldız, Abdullah Umut Yıldız, Emirhan Başkul, Arda Demir, Yusuf Tunahan’ı ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

Sünnet için kayıt yaptıran ailelere çocuklarının sünnetleri için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkanımız Topaloğlu, “Dinimizin gereği olan sünnet operasyonlarını en sağlıklı ortamda gerçekleştirmek için elimizden geleni yaptık. Çocuklarımız erkekliğe ilk adımlarını atmış oldu. Eylül ayında da bir araya gelerek güzel bir şölen gerçekleştireceğiz. Şölenimiz, ünlü grup Anadolu Ateşi’nin gösterisiyle başlayacak. Daha sonra Görkem Durmaz da bir konser verecek. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için.” diye konuştu.

Aileler organizasyon için Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Ziyaretler kapsamında, Beldibi Mahalle Muhtarı Bayram Ali Talih de Başkanımız Topaloğlu'na eşlik etti.