SKUT, KEMER’DE DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPACAK

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar, oturma odası, masa ve iç mekanSKUT, KEMER’DE DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPACAK

Suda Arama Kurtarma Derneği (SKUT) Başkan Yardımcısı Mustafa Bilyaz, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkanımız Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, SKUT ile iş birliği içerisinde projeler yapacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı sonrası Kemer’de deniz dibi temizliği yapılması planlandığını ifade eden Başkanımız Topaloğlu, “Kemer dünyanın ve Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından biri. Kemer’deki denizin temizliği ve berraklığı yerli ve yabancı misafirleri her zaman cezbediyor.
SKUT ile Kemer’deki sahillerimizde deniz dibi temizliği yaparak bu berraklığı daha da keskinleştirmek istiyoruz. Bayramdan sonra yapılacak olan etkinliğe Kemer Belediyesi olarak her türlü desteği vereceğiz.” diye konuştu.

Misafirperverliklerinden dolayı Başkanımız Topaloğlu’na teşekkür eden SKUT Başkan Yardımcısı Bilyaz ise Kemer’de deniz dibi temizliği yaparak farkındalık yaratmak istediklerini ve vatandaşlardan bu konuda daha duyarlı davranmalarını istedi.

Bilyaz, deniz dibi temizliği etkinliği için desteklerini esirgemeyen Başkanımız Topaloğlu’na teşekkür etti.

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan