SİZ ARAYIN BİZ SİZE GELELİM

SİZ ARAYIN BİZ SİZE GELELİM

Koronavirüs tedbirleri kapsamında belediye ekiplerimiz, yaşlı vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gideriyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu'nun talimatı ile ilçemizdeki yaşlı vatandaşların ihtiyaçları alınarak gideriliyor.

Virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında evlerinden çıkamayan yaşlı vatandaşlarımıza belediye olarak el uzatıyoruz.

Yayla Kuzdere, Kuzdere mahallesi ile ilçe genelinde dışarıya çıkamayanlara, belediye ekiplerimiz, pazar, market ve ilaç ihtiyaçlarını alarak evlerine kadar ulaştırıyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, "Belediye olarak tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. Dezenfekte çalışmalarının yanı sıra halkımızın ayağına kadar gidip ihtiyaçlarını gideriyoruz. Kemer Belediyesi İletişim Merkezi'ne (KEBİM) ulaşan her vatandaşımızın ihtiyacını karşılayarak evlerinde kendilerine teslim ediyoruz. Siz arayın biz size geliriz diyoruz. Yeter ki halkımız evde kalsın." diye konuştu.