Sertifikalarını Neşe Gül'den Aldılar

MİNİK ELLER KONTEYNER BOYADI

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde hayata geçirilen “Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi” kapsamında bu kez minikler konteyner boyadı. Konteynerlere çizgi film karakteri çizen anaokulu öğrencilerinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi” ilgi yoğun oluyor. Etkinliğe katılarak çöp konteynerleri üzerine çeşitli resimler çizen Kemerlilerin boyadıkları bu konteynerler kendi mahallelerine gönderiliyor.

ÇOK MUTLU OLDULAR
Projenin bu haftaki konukları Kemer Özel Ayışığı Anaokulu öğrencileri ile Kemer Hayvanları Koruma Derneği üyeleri oldu. Konteynerler üzerine çeşitli çizgi film karakterleri çizen miniklerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Boyama bittiğinde minik öğrenciler eserlerinin yanında toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül, tüm çocuklara ve dernek üyelerine katılım sertifikası verdi.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
“Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi”nin başladığı günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü ve Kemerlilerin büyük beğenisini kazandığını vurgulayan Neşe Gül, “Bugün minik öğrencilerimizle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız projemize renk kattı, güç kattı. Projeye katılmak isteyen hemşerilerimiz 814 11 00 numaralı telefondan kayıt yaptırabilirler” şeklinde konuştu.