Şehitlere Ve Gazilere Vefa

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Kemer’de ikamet eden şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında ilçede yaşayan şehit aileleri ve gaziler onuruna bir yemek verildi.

Kemer Kaymakamlığı’nın koordinesinde Kemer Belediyesi tarafından Crystal De Luxe Otel’de düzenlenen yemeğe, Kemer’de ikamet eden 8’i asker ve biri öğretmen olmak üzere 9 şehidimizin ailesi ile 11 gazimiz katıldı.

Yemekte; Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Garnizon Komutanı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç şehit yakınları ile gazilere onur plaketi sundular.