SEA TO SKY ENDURO MOTOSİKLET YARIŞLARININ ORMAN ETABI TAMAMLANDI

71801927_1223444861176759_7979935024197664768_o (1)

SEA TO SKY ENDURO MOTOSİKLET YARIŞLARININ ORMAN ETABI TAMAMLANDI

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Sea To Sky Enduro Motosiklet Yarışları, orman etabıyla devam ediyor.

Yarışların ikinci gününde yapılan orman etabını 1 saat 25 dakika 43 saniyelik derecesiyle Güney Afrikalı Wade Young kazandı. İkinciliği 1 saat 27 dakikalık derecesiyle İngiliz Gram Jarvis elde ederken, üçüncülüğü ise 1 saat 27 dakika 31 saniyelik derecesiyle İspanyol Mario Roman kazandı.

Belediyemizin destekleriyle Kemer Enduro Motosiklet Kulübü (KEMK) tarafından düzenlenen yarışlara bu yıl 28 ülkeden 260 sporcu katılıyor.

Kesme Boğazı mevkisinden başlayan 43 kilometrelik orman etabında sporcular, ormanlık alanlardan, dere yataklarından, su birikintilerinden, kayaların arasından ve patika yollardan geçerek dereceye girmeye çalıştı.

Sporcular, Ovacık, Gedelme, Somakseneri yaylalarında dere yataklarından ve kayaların arasından geçerken zaman zaman zor anlar yaşadı. Bazı sporcular ise düştü.

Kemer ve Antalya’ya tanıtım anlamında büyük katkı sağlayan yarışları izleyen yerli ve yabancı bazı misafirler, sporcuları cep telefonlarıyla görüntülerken, bazıları da kayaların üzerine uzanarak güneş ve yarışın keyfini çıkardı.

Yarışlar, yarın saat 9.00’da Kesme Boğazı’ndan başlayacak olan kanyon etabıyla devam edecek.