SANAYİ SİTESİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

YNS_9216

SANAYİ SİTESİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında Kemer Sanayi Sitesi, dezenfekte edildi.

Belediyemizin tüm imkanlarını seferber ederek ilçemiz genelinde yaptığı dezenfekte çalışmaları kapsamında sanayi sitesi de ilaçlandı.

Birçok esnafın ekmek kazanmaya çalıştığı sanayi sitesinde, dükkanların içerisi ve çevresi titiz bir şekilde dezenfekte edildi.
Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü dezenfekte timleri, ilçemiz genelinde gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmaları kapsamında sanayi sitesi dışında, Beldibi-3, Göynük ve merkezde kurulan pazar yerinde de ilaçlama çalışması yaptı.

Dışarıya çıkan vatandaşlarımızı da evlerinde kalmaları
hususunda uyaran ekiplerimizin, dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam edeceği bildirildi.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Belediye ekiplerimiz, dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kemer genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi sitesinde, Beldibi ve Göynük mahallelerinde, parklarda, kaldırımlarda çalışmalarımız devam edecek. Belediye olarak biz üzerimize düşen görevi yerine getirirken, vatandaşlarımız da evde kalarak kurallara uymaları gerekiyor. Lütfen herkes evde kalsın.” diye konuştu.

YNS_9212YNS_9207YNS_9209YNS_9208