Samsun’lu Mevkidaşından Teşekkür Ziyareti

Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün misafiri olarak Kemer’de tatil yapan Samsun’a bağlı Hasarcıl İlçesi Belediye Başkanı Şerif Kılavuz, Başkan Gül’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kemer’in doğasına hayran olan Kılavuz, Başkan Gül’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün misafiri olarak tatilini yapan Samsun’un Hasarcıl İlçesi Belediye Başkanı Şerif Kılavuz, Kemer’e hayran kaldı. Göynük Hizmet binasında Başkan Mustafa Gül’ü ziyaret eden 18 bin nüfuslu Hasarcıl İlçesinin MHP’li Belediye Başkanı Şerif Kılavuz, 2014 seçimlerinde ilk kez Belediye Başkanı seçildi. Kemer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Ali Güven ile Sedat Akan’ın da bulunduğu ziyaret buluşmasında, Şerif Kılavuz Başkan Mustafa Gül’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.