Şampiyondan Başkan Gül’e Teşekkür Ziyareti

Kemer Belediyesi Spor Kulübü adına katıldığı 5 turnuvada 2017 Enduro Gençler Sınıfı Şampiyonu olan Bayram Uysal, Başkan Mustafa Gül’ü ziyaret ederek katkı ve desteği için teşekkür etti.

Kemer Belediye Spor Kulübü’nün sporcusu Bayram Uysal, geçen yıl katıldığı 5 yarışta Türkiye Enduro Şampiyonası 2017 Gençler Sınıfı Şampiyonu ve Genel Klasman İkincisi oldu. Şampiyon sporcu, Kemer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ömer Bilici ile birlikte Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Bilici ve Uysal, Başkan Gül’e spora ve sporcuya katkısı ve desteği için çok teşekkür ettiler.

Bayram Uysal’ı tebrik eden Başkan Gül, “Sporcularımız böyle madalyalar aldıkça mutlu oluyor ve gurur duyuyoruz. Bayram kardeşimiz geçen yıl 1 yarış eksiği olmasına rağmen bu başarıya ulaştı. 2018 yılında da gerek yurt içinde, gerekse yurtdışında katılacağı karşılaşmalarda kendisinden yeni madalyalar bekliyoruz” şeklinde konuştu.

1 enduro