ŞAMPİYON KARATECİDEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

86665823_1355663451288232_2170702266971979776_o

ŞAMPİYON KARATECİDEN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Milli karateci Müşerref Özdemir, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu ziyaret etti.

M️acaristan'ın başkenti Budapeşte’de yapılan 47.Ümit Genç U 21 Avrupa Karate Şampiyonası’nda Avrupa şampiyonu olan milli karateci Müşerref Özdemir’e, babası Tahsin Özdemir ile antrenörü Emin Akar da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Topaloğlu, başarısından dolayı milli karateci Özdemir’i tebrik etti.

Özdemir’in günlük çalışmaları ve antrenmanları hakkında baba Tahsin Özdemir ve antrenör Akar’dan bilgi alan Başkanımız Topaloğlu, “Türk Bayrağı’nı göndere çektirdiği için kızımızı tebrik ediyorum. Bu bizim için büyük bir onurdur. Daha önce de Şili’nin başkenti Santiago’da yapılan turnuvada da dünya şampiyonu olmuştu. Bu başarısından dolayı kızımıza meclis kararı ile 50 tam altın ödül vermiştik. Her gittiği turnuvadan derece yaparak dönen kızımıza bundan sonraki şampiyonalarda da başarılar dilerim.” dedi.

Başkanımız Topaloğlu ve Başkan Yardımcımız Emin Gül, şampiyon milli karateci Müşerref Özdemir ile hatıra fotoğrafı çektirdi.