Rusya’nın Popüler Gazetesi Moskovski Komsomolets Başkan Gül İle Röportaj Yaptı

Rusya'nın en popüler gazetelerinden Moskovski Komsomolets (MK) bir grup gazeteci Kemer Belediye Başkanı Gül’ü ziyaret ederek bir röportaj gerçekleştirdi.
Moskovski Komsomolets Editörü Svetlavç Levtaru ile beraberindeki ekip KETOB Başkan Yardımcı Mustafa Kılıç ile birlikte Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ettiler. Ardından gazetecilerle bir röportaj gerçekleştiren Başkan Gül, Rusya ile Kemer’in özel bir bağı olduğunu belirterek, “2015 yılında 9 Mayıs Rus Zafer Günü’nü burada Ruslarla birlikte kutladık. Bu yıl da bu etkinliğimizi tekrar edeceğiz. Ağustos ayında da Ruslara yönelik bir dizi konser gerçekleştireceğiz. Bu yıl Rus turist rekoru bekliyoruz” dedi.
Röportajın çok verimli geçtiğini kaydeden Rus gazeteciler Kemer’de çok güzel bir şekilde ağırlandıklarını belirterek Kemer Belediyesi olmak üzere katkısı olan herkese teşekkür ettiler.