PHASELİS FESTİVALİ ROCKUBA KONSERİ İLE SONA ERDİ

70416746_1213894245465154_600200913449123840_o_1213894242131821

PHASELİS FESTİVALİ ROCKUBA KONSERİ İLE SONA ERDİ

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Phaselis Festivali, RocKuba konseri ile sona erdi.

Belediyemiz destekleriyle Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) tarafından, 2 bin yıllık tarihi geçmişe sahip Phaselis Antik Kenti’nde düzenlenen festivalin son gününde, dünyaca ünlü müzisyenlerin yanı sıra ülkemizin önde gelen solistleri ile yaptığı albümlerle adından söz ettiren prodüktör, aranjör ve piyanist Emir Ersoy, “RocKuba” adını verdiği yepyeni projesiyle sahne aldı.

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan grup, seslendirdiği Türkçe ve İspanyolca parçalarla izleyenlere güzel bir akşam yaşattı.

RocKuba, “Haydi Gel İçelim, Cambaz, Tastamam, Paramparça, Resimdeki Gözyaşları, Sakın Gelme, Yaşamak Var Ya, Sabır ve Senden Daha Güzel” parçalarının da olduğu geniş repertuvarını, Phaselis Antik Kenti’nin tarihi atmosferinde seslendirdi.

Grup, sergilediği performansla konseri izleyenlerden tam not aldı. Konseri izleyen yerli ve yabancı misafirlerin, söylenen şarkılara dans ederek eşlik etmesi renkli görüntülere sahne oldu.

Büyük alkış toplayan grup, festivalin düzenlenmesinde emeği geçen KETAV ve Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.