Personele Yılbaşı Hindisi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, belediyede çalışan bin personelinin yeni yılını kutlarken tüm personele birer yılbaşı hindisi hediye etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, belediyede çalışan bin personele yılbaşı hindisi hediye etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle çeşitli birimlerden 30 personelin yılbaşı hindisini bizzat kendisi teslim eden Başkan Gül, belediyedeki tüm personelin yılbaşı sofralarına katkı olarak birer hindi ikram edeceklerini söyledi.

Tüm belediye personelinin ve Kemerlilerin yeni yılını kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “İkram ettiğimiz hindileri evlerinizde pişirip ailenizle birlikte afiyetle yemenizi diliyorum. Ayrıca yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve huzur dilerim” dedi. Hindi dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Can da katıldı.

4 Yılbaşı Hindisi 3 Yılbaşı Hindisi 2 Yılbaşı Hindisi 1 kemer yılbaşı hindisi