Personele Yangın Eğitimi

Kemer Belediye Personeline İş Sağlığı güvenliği ve Yangın Eğitimi verilirken görsel yangın tatbikat yapıldı. Kemer Belediyesi kurum içi personel eğitimlerine devam ediyor
Antalya Büyükşehir Belediye İtfaiye Daire Başkanlığı görevli personeli Hasan Altuntaş tarafından Kemer Belediyesi Kültür Salonunda İş Sağlığı güvenliği ve Yangın Eğitimi verilirken bina dışında da yangın tatbikatı yapıldı.
Kurum içerisinde yer alan ve riskli işlerde çalışan personele uygulamalı yangın eğitimi verildi.
Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen eğitime önce Kemer Belediyesi ana binada daha sonra akaryakıt, marangozhane, döşeme atölyesi, tamirhane gibi yangın riskinin fazla olduğu birimlerde çalışan personele de verileceği. Teorik ve uygulamalı eğitimin verildiği program kapsamında personele yangına karşı alınması gereken tedbirler, yangına müdahale ve yangın sonrasında neler yapılması gerektiği anlatıldı.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, İş yerinde yaşanacak kazalar; kaza öncesi ve sonrası alınacak tedbirlerle tamamen engellenebilir. Bu manada personele yönelik çeşitli eğitimler vererek bu kazaların önüne geçmeye çalışıyoruz.
Eğitim 3 gün boyunca devam edecek