Pehlivanlara Muhteşem Karşılama

657’inci Edirne Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Kemer Belediyespor Kulübü Güreş Takımı’ndan Büyük Orta Boyda birinci olan ve Başaltına yükselen Mevlüt Köken, Başaltı Boyda 2. olan ve Başpehlivan kategorisine yükselen Furkan Durmuş Altın ve Kemer Belediyespor’un yeni transferi Serkan Serttürk için, Gül Camii önünde muhteşem bir karşılama töreni düzenlendi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile şampiyon pehlivanlar Gül Camii önünden Kemer Belediyesi’ne kadar devam eden konvoyla Kemerlileri selamladılar.

Kemer Belediye önünde düzenlenen törende başarılı olan güreşcileri tebrik eden Başkan Gül, onlara çeşitli hediyeler verdi. Bu üç pehlivan başta olmak üzere tüm sporcular ile gurur duyduğunu kaydeden Başkan Gül, “ Kemer’in gururu oldunuz. Kırkpınar’da sizinle gülüp, sizinle ağladık. Yüce Rabbimden sizinle birlikte yeni başarılara ulaşmayı diliyorum” dedi.