Pazarı Gezdi, Esnafla Sohbet Etti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kuzdere Semt Pazarını gezerek esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Kahvehane de oturan vatandaşların çay davetini geri çevirmeyen Başkan Gül, uzun uzun sohbet etti.

2016 turizm sezonuna ummalı bir şekilde hazırlanan Kemer’de Belediye personellerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Gül, daha sonra Kuzdere semt pazarı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Gül, pazar alış-verişinde karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Kendisine uzatılan 'Hoşgeldiniz' ellerini geri çevirmeyen Gül, daha sonra kahvehane de oturan vatandaşların çay davetine katıldı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün pazar esnaflarını ziyaret gezisine, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Tural Nizam ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Münevver Erkal'da katıldı.