Okullardan Başkan Gül’e Teşekkür Ziyaretleri Devam Ediyor

Kemer Belediyesi’nin okullara yönelik çevre düzenlemesi ve oturma grupları yenileme çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, Okul yöneticileri ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin de Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ziyaretleri devam ediyor.
Kemer Anadolu Lisesi idareci ve okul aile birliği yöneticileri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e makamında ziyaret ederek, okullarına ve eğitim kurumlarına yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden Kemer Anadolu Lisesi Müdürü Metin Yıldız, Okul Aile Birliği Başkanı Mahmut Koçak, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevin Salova, Türkan Ay ve Rüya Serin ortak açıklamada; "öğrencilerin daha kaliteli bir ortamda eğitim almalarına katkı sağladığını belirterek, Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül ve belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” dediler.
Başkan Mustafa Gül ise okul yöneticileri ve okul aile birliği yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Gül, Kemer Belediyesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da okullardan gelen talepleri mümkün olduğunca geri çevirmemeye gayret gösterdiklerini belirterek, eğitim yuvalarımız imkanlarımız el verdiği süre içerisinde yardım etmeye devam edeceğiz. Dedi