Okullar Yeni Eğitim Yılına Hazırlanıyor

Kemer Belediyesi 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılı öncesinde okulların tadilat çalışmalarına devam ediyor.
Okullardan gelen talepleri yerinde değerlendiren Kemer Belediyesi, okulların boya, badana, parke, bahçe duvarı ve bordür taş çalışmalarını yapıyor. Ayrıca tören alanları ile çocukların Oyun alanlarının da boya ve bakım işlemlerini yapıyor.
Ekipler Kemer Anadolu Lisesi, Kuzdere H.Hafize Saygan İlk ve Ortaokulunun binanın boya çalışması ve tadilat işlerini, Kemer Anaokulu boya badana ve çatının onarımını yapıyor.
Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz; Okulların tadilat işlemlerine aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Bölgemizdeki tüm ilkokul, ortaokul ve liselerin bakımlarını yapıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Boya, badana, su, elektrik, parke, bordür, bahçe duvarı ve bahçenin bordür taş çalışmalarını yapıyoruz. İlçemize yeni bağlanan mahallelerdeki tüm okulların tadilat işlemlerini gerçekleştireceğiz” Dedi.