Öğrenciler Konteyner Boyadı

Kemer Belediyesi’nin Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’nin bu haftaki konukları Kemer Merkez İlkokulu 1. sınıf öğrencileri oldu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül öncülüğünde başlatılan Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi yoğun ilgi görüyor. 814 11 00 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptıran Kemerliler, Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde hazırlanan konteynerleri boyuyor. Boyanan çöp konteynerleri resimleri yapan kişilerin kendi mahallelerine gönderiliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen Konteynerini Kendin Boya Projesi’nin bu haftaki konukları Kemer Merkez İlkokulu 1-F sınıfı öğrenci ve öğretmenleri oldu. Minikler konteynerler üzerine çeşitli çizgi film karakterleri ve doğa resimleri çizdiler. Resim yapan öğrenci ve öğretmenlerin katılım sertifikalarını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel verdi.

5 konteyner boyama 4 konteyner boyama 3 konteyner boyama 2 konteyner boyama 1 konteyner boyama