Nursal Teyzeyi Dualarla Andık

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel'in Annesi Nursal Yüksel’in Annesi Nursal Yüksel için Kemer huzur camide mevlit okutuldu.
Merhum Nursel Yüksel’in mevlit programı sonra Cuma namazı için Huzur Camide namaz kılan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’da Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel’e Baş sağlığı dilerken mevlittin kabul olması temennisinde bulundu.
Kemer Huzur camide verilen yemekli mevlit programına Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Semih Top, Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven, Kemer Belediyesi çalışanları çok sayıda vatandaş katıldı.
Mevlit programına katılanları tek tek uğurlayan Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve kardeşleri katılanlara teşekkür ettiler.