Neşe Gül’den Kemerli Bebeklere Ziyaret

“Hoşgeldin Bebek Projesi” tüm hızıyla sürüyor

Neşe Gül’den Kemerli Bebeklere Ziyaret

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün öncülüğünde hayata geçirilen ve Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillenen“Hoşgeldin Bebek Projesi” tüm hızıyla devam ediyor. Neşe Gül, bu hafta 7 kemerli bebeğin ailesini evlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Türkiye'de sosyal belediyecilik konusunda örnek bir marka olan Kemer Belediyesi'nin bu kapsamdaki çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül’ün önderliğinde hayata geçirilen ve Türk Patent ve Marka Kurumu’ndan marka tescili alınan “Hoşgeldin Bebek Projesi” de büyük takdir topluyor.

7 KEMERLİ BEBEĞE ZİYARET

“Kemer Belediyesi Hoşgeldin Bebek Projesi” kapsamında Kemer’de doğan bütün bebeklerin ailelerine ‘hayırlı olsun’ ziyareti yapılıyor ve bebeklerin ihtiyacına yönelik çeşitli hediyeler veriliyor. Ayrıca tüm ailelere birer Atatürk tablosu hediye ediliyor. Bu hafta, Kemer’de doğan 7 bebeğin ailelerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Neşe Gül, “Erva, Emir Asaf, Çınar, Abdülkadir, Hazal, Miraç ve Elif Simay bebek hoşgeldiniz aramıza… Vatan ve bayrak aşkıyla büyüyüp, ailelerinize hayırlı evlatlar olmanız temennisiyle yüzünüz hep gülsün, bahtınız açık, geleceğiniz parlak olsun” dedi.

"PROJEMİZ ÖRNEK OLDU"

2010 yılından bu yana devam eden "Hoşgeldin Bebek Projesi" hakkında bilgi veren Neşe Gül, "Kemer'de doğan tüm bebeklerin ailelerini ziyaret ederek onlara destek oluyor ve iyi dileklerimizi iletiyoruz. 8 yılda 1.751 bebeğimizin ailesini ziyaret ettik. Artık tescilli bir marka olan projemiz diğer bazı belediyeler tarafından örnek alındı, hatta taklit edildi. Örnek alınmaktan onur duyuyoruz. Ayrıca bebek ziyaretlerimizde Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bebeklerle ve çocuklarla çekilen fotoğraflarından oluşan "Atatürk ve Çocuk" temalı kolaj bir tablo hediye ederek yine bir ilke imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Bebeklerimiz Ata'mızın gölgesinde uyuyor" diye konuştu.

7 6 5 4 3 2 1 _1-Neşe Gül