Muratpaşa Tıp Merkezi Halkla İlişkiler Sorumluları Başkan Gül’ü Ziyaret Etti

Antalya Muratpaşa Tıp Merkezi’nin Halkla İlişkiler sorumluları Serpil Seçkin ve Emine Atılmış Sarıtekeli, Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
Görevlerini masa başında basına bülten geçerek değil, sahada ikili ziyaretlerle sürdüren Seçkin ve Sarıtekeli, çalıştıkları kuruma büyük katkı sağladıklarını vurgulayarak,Başkan Mustafa Gül’ünde çalışmalarını takdir ettiklerini dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.
Muratpaşa Tıp Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlularını makamında kabul eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise; ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hanımefendilerin ayaklarına sağlık. Bu güzel ziyaret için kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dedi.