Muhteşem Festivale Muhteşem Kalabalık

Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 13'ncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nde sanatçı Bülent Ersoy konser verdi. Konsere ve Kortej yürüyüşüne 10 binler katıldı.
Kemer Belediyesi tarafından bu yıl 13'ncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'ne Kemer Kaymakamı, Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Eşi Neşe Gül, Kuzey Kıbrıs Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy eşi Nurcan Namsoy, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Kemer belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Semih Top ve Nuray Minta, Meclis Üyeleri Aslı Bayar Ulukapı, Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş 10 binlerce yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Kemer Ralli Alanındaki kortej yürüyüşü, Deniz Caddesi, Liman Caddesi'nden Atatürk Caddesine kadar geç saatlere kadar devam etti. Korteje protokolün yanı sıra ünlü sanatçılar Serdar Gökhan, Nuri Alço, Banu Alkan, Serpil Çakmaklı, ve Bahar Öztan da katıldı.
Kortej sırasında bölgedeki turistik tesisler ile eğlence merkezlerinin hazırladıkları dans gösterileri ve şovlar renkli görüntüler oluşturdu. Yürüyüşü, yerli ve yabancı turistler ilgiyle izledi. Yürüyüş sonrası ilçe stadında sahneye çıkan sanatçı Hasan Yılmaz, konser verdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Yılmaz, seslendirdiği oyun havaları ile izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.
Daha sonra sanatçı Bülent Ersoy, bir konser verdi. İzleyiciler, yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ersoy'un seslendirdiği şarkılara zaman zaman eşlik etti. Ersoy, konseri izleyenlerin ramazan bayramını kutladı. Kemer'e daha önce hiç gelmediğini ifade eden Ersoy, ilçede evi olmadığını belirterek, ev satın almak istediğini söyledi. Kemer'den ev aldıktan sonra bol bol alışveriş yapacağını da aktaran Ersoy, sanata ve sanatçıya destek veren herkese teşekkür etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise festivalin bu yıl on üçüncüsünü düzenlemelerinden dolayı mutlu olduklarını vurguladı. Gül, Kemer'deki turizmi geliştirmek için yurt içi ve yurt dışında fuarlara katıldıklarının altını çizerek festivalin yanı sıra Kemer'de sinema festivali düzenlemek istediklerini anlattı. Vatının bölünmez bir bütün olduğunu vurgulayan Başkan Gül, “Bu vatan bizim, bu vatanı bölmeye kimsenin gücü yetmez. Çok güçlü bir ordumuz var bunun yanı sıra polisimiz var onlar bu vatan için gözlerini kırpmadan vatanını savunuyor. Allah onları askerimizi ve polisimi korusun ne mutlu Türküm Diyerek sözlerini alkışlar arasında tamamladı.

Festival, bu gün sanatçılar Simge ve Mustafa Sandal konserleri ile devam edecek.