MUHTARLIKLAR, OTOGAR VE TAKSİ DURAKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

MUHTARLIKLAR, OTOGAR VE TAKSİ DURAKLARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüse karşı Kemer’de alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun destekleriyle ilçemizde muhtarlıklar, toplu taşıma araçları, taksi durakları ve otogar dezenfekte ediliyor.

Halkın çok sık kullandığı toplu taşıma araçları ve muhtarlıklar, taksiler belediye ekiplerimiz tarafından ilaçlanıyor.
Koronavirüse karşı alınan tedbirlere aralıksız devam eden belediye ekiplerimiz, dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Belediyemizin yaptığı dezenfekte çalışmaları hakkında konuşan taksi şoförleri, halkın ve yabancı misafirlerin taksileri sıkça kullanmasından dolayı alınan tedbirler için Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Toplu taşıma araç şoförleri de kendi imkanları dahilinde dezenfektan ve kolonya kullandıklarını belirterek, belediyemizin yaptığı ilaçlama çalışmalarından dolayı Başkanımız Topaloğlu’na ve belediye ekiplerimize teşekkür etti.