MUAY-THAİ Takımı Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2016 faaliyet programında yer alan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Kemer’de düzenlenen Gençler, Büyükler Bay Bayan Muay Thai maçlarında dereceye giren Kemer'li sporcular Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Kemer Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Turnuvaya 15 Kulüpten 170 sporcu katıldı. Bu turnuvada Kemer Halk Eğitim Gençlik Spor Kulübü sporcuları 3 Birincilik, 5 İkincilik ve 1 üçüncülük kazandı. Kemer Belediyesi personellerinden 75 Kg. Bayanlarda İzel Tosun birinci olurken, Melis Keskin ise ikinci oldu. Erkeklerde ise 86 Kg. Kemer Belediyesi personeli Kürşad Yücel Birinci oldu.

Takımın yeni olduğunu ve ilk defa böyle önemli bir organizasyona katıldıklarını belirten Aytekin Aktaş, inşallah imkanlarımız daha iyi olduğu takdirde daha büyük turnuvalara katılıp Kemer ilçemizi temsil edeceğiz. Bu önemli turnuvada katkılarından dolayı Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e kulübüm ve sporcularım adına teşekkür ederim. Dedi
Sporcuları tek tek kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, turnuva hakkında takımın Antrenörü Aytekin Aktaş’tan da bilgi alarak başarılar diledi.